Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV secretaresse Bodegraven


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 58

Woonplaats: Bodegraven

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: april 2015 – heden : Office Manager bij Omgevingsdienst Midden-Holland Centrum voor Natuur- en
Milieueducatie op de Zwanebloem via uitzendbureau Randstad
Werkzaamheden: belast met de dagelijkse gang van zaken op de Zwanebloem. Fungeren als aanspreekpunt voor 15 vrijwilligers en scholen, met name op het gebied van planning. De Zwanebloem stimuleert, als onderdeel van de ODMH, duurzaam denken en handelen d.m.v. diverse educatieve activiteiten. Dit betreft uitleen van leskisten, het geven van natuur- en milieulessen en de uitvoering van projecten voor het primair onderwijs. Verantwoordelijk voor de coördinatie van de lessen en leskisten. Correspondentie via e-mail, telefoon en gesprekken behoren tot mijn dagelijkse taken. Facturatie en websitebeheer.

nov. 2013 – heden Vrijwilligerswerk bij Stichting Bodegraven Vervoer van Deur tot Deur als kantoormedewerker
Werkzaamheden: ritten plannen waar en hoe laat leden willen worden opgehaald en waar de bestemming naar toe is.

juli 2013 – heden Vrijwilligerswerk bij Nationale Vereniging De Zonnebloem
Werkzaamheden: helpen bij allerlei activiteiten van de afdeling zoals picknick, diverse uitjes, meegaan op bootreizen, vakantiehuizen enz.

juli 2013 – heden Vrijwilligerswerk Thuisadministratie voor senioren bij VOTA (Vrijwillige Ondersteuning ThuisAdministratie)
Werkzaamheden: mensen ondersteunen die in financiële nood verkeren. Dit wordt ondersteund door Stichting PUREE, de gezamenlijke diaconieën van de PKN en Stichting Welzijn Ouderen Bodegraven.

juni 2013 – heden Vrijwilligerswerk Beheerder bij Rijngaarde (bejaardentehuis)
Werkzaamheden: sleutelhouder, pand openen en sluiten, achterwachtfunctie bij activiteiten en bij technische problemen, inventaris klaarzetten t.b.v. activiteiten, eens per maand papier buiten zetten.

februari 2013 – april 13 Administratief medewerkster bij DSM via uitzendbureau Manpower
Werkzaamheden: het verwerken van de administratieve gegevens inzake de SALSA Hardware uitrol binnen DSM Delft, diverse telefonische werkzaamheden in het Nederlands en Engels: zoals het maken van afspraken met DSM users voor de hardware-change en de planning van de uitrol door de HP Floorwalkers, email afhandeling voornamelijk in het Engels, lichte ICT werkzaamheden, zoals computers leegmaken, opnieuw installeren enz.

April 2012 - november 2012: Projectmedewerker bij Joulz via uitzendbureau Essentium
Werkzaamheden: verantwoordelijk voor het ondersteunen over de inrichting, uitvoering en bewaking van het project. Registreren van voortgang op budgetten, uitvoeren van analyse op planning, voortgang en samenhang.

2 mei 2011 tot april 2012: Secretaresse
Werkzaamheden: facturering, offertes en opdrachtbevestigingen maken, opstellen van brieven, bewaken en afhandeling van binnenkomende post/mail, telefoonaanname, ondersteunen directie bij het uitvoeren van het personeelsbeleid, zoals ziekmeldingen, urenregistratie, facturatie, salarisbetalingen en personeelsdossiers beheren, planning afspraken, ontvangen van klanten, inkoop kantoorartikelen, reizen boeken, kerstpakketten regelen, archivering enz.

9 maart 2011 tot 2 mei 2011: Management Assistent bij ABS Autoherstel BV via Secretary Plus (tijdelijke functie i.v.m. ziekenhuisopname vaste medewerker).

Werkzaamheden: opstellen van brieven, bewaken van de kwaliteit van de uitgaande correspondentie conform huisstijl, behandelen en bewaken van afhandeling binnenkomende post/mail, notuleren Management Team overleg, Bestuursvergaderingen, Algemene Ledenvergadering en interne vergaderingen en het zorgen voor distributie van de verslagen, fungeren als eerste aanspreekpunt voor in- en externe relaties, ondersteunen directie bij het uitvoeren van personeelsbeleid, zoals ziekmeldingen, urenregistratie, salarisbetalingen en personeelsdossiers beheren, beheer agenda en planning afspraken, uitbrengen van wekelijkse mailingen, ontvangen van klanten, archivering.


1 juli 2008 tot 9 maart 2011: Leidinggevende bij Unica installatietechniek afdeling Technisch Beheer (afdeling Contracten, Electrotechniek, Meet- en Regeltechniek, Airconditioning en Werktuigbouwkunde).

Werkzaamheden: leiding geven aan 3 administratieve medewerkers en nieuwe mensen inwerken, ook de brievenselectie, sollicitatiegesprekken voeren enz., ondersteunen directie bij het uitvoeren van personeelsbeleid, zoals ziekmeldingen, urenregistratie, salarisbetalingen en personeelsdossiers beheren, zelfstandig opstellen van de facturatie, vastleggen van handleidingen, werkafspraken, handboeken etc., afdelingshoofd adviseren over verbetermogelijkheden in de uitvoering van de werkzaamheden (efficiëncy en effectiviteit), uitgebreide telefoonbehandeling met betrekking tot aansturen onderaannemers, plannen monteurs voor onderhoud en storingen van diverse locaties, offertes maken, opstellen van brieven, bewaken van de kwaliteit van de uitgaande correspondentie conform huisstijl, behandelen binnenkomende post en bewaken van afhandeling, verspreiding van de verslagen, notuleren interne vergadering en zorgen voor distributie van de verslagen, fungeren als eerste aanspreekpunt voor in- en externe relaties, het signaleren van knelpunten in de planning van activiteiten en zorgdragen voor oplossingen, het invoeren van de urenstaten.

In verband met bezuinigingen/reorganisatie is mijn functie opgeheven en is mijn contract niet verlengd.


1 maart 2007 tot en met 1 juli 2008: Bouwradius Training & Advies BV te Zoetermeer als Management Assistente voor 28 uur per week (tijdelijke baan i.v.m. zwangerschapsverlof-vervanging). Vanaf 1 november 2007 werd ik tevens ingezet als medewerker Verkoop & Marketing.

Management Assistente
Ondersteunen van de directeur en de senior medewerkers bij de algemene zaken, P&O,
marketing en organisatorische taken, opstellen van (vertrouwelijke) nota’s en brieven, bewaken van de kwaliteit van de uitgaande correspondentie conform huisstijl, behandelen en bewaken van afhandeling van de binnenkomende post, uitgebreide telefoonbehandeling, beheer agenda en planning van afspraken voor leden Raad van Commissarissen en directie, notuleren vergaderingen, Raad van Commissarissen en Algemene Vergadering van Aandeelhouders en zorgdragen voor verspreiding van de verslagen, notuleren van interne vergaderingen en zorgdragen voor distributie van de verslagen, projectadministratie opzetten en beheren, fungeren als eerste aanspreekpunt voor in- en externe relaties, het signaleren van knelpunten in de planning van activiteiten en zorgdragen voor oplossingen, ondersteunen uitvoering marketingactiviteiten, meewerken aan het uitbrengen van periodieke mailingen, ondersteunen directie bij het uitvoeren van personeelsbeleid, zoals ziekmeldingen, urenregistratie, salarisbetalingen en personeelsdossiers beheren.


Medewerker Verkoop & Marketing
Telefonisch benaderen van ondernemingen voor verkoop van producten en diensten, bijdragen in opstellen van kostprijscalculaties, ontvangen en verwerken van response, ontvangen opdrachten uitwerken, het maken van offertes in opdracht van de accountmanagers, voortgangsbewaking van het offertetraject, vastleggen van afspraken met de klant en bevestigen aan de klant, leveren van bijdragen aan/ideeën over productinnovaties en signaleren van relevante ontwikkelingen in de markt/branche, verzorgen van mailingen, voorbereiden van management informatie, registratie van resultaten in het klant-info-systeem, het meewerken aan manifestaties, beurzen, vakbeurzen en themadagen, bewaken en beantwoorden informatieverzoeken per mail, verzorgen van inkomende en uitgaande correspondentie en archiveren.


28 februari 2005 tot 1 maart 2007: Reflectielijnen van Velsen te Bodegraven als administratief medewerkster/telefoniste/receptioniste voor 20 uur per week.

Werkzaamheden
Telefoon aannemen, controlewerkzaamheden certificering, verzorgen van de crediteuren- en debiteurenadministratie zoals rekening coderen, inboeken, nabellen als de facturen te lang open stonden en betalingen via telebankieren klaarzetten voor drie vestigingen. Alle voorkomende baliewerkzaamheden. Kasboek, bank- en giroboek bijhouden, klanten ontvangen, regelen van allerlei zaken zoals, vergaderzalen, hotels, eten, vliegtickets en dergelijke. In incidentele gevallen de salarissen betalen en controle urenregistratie.
Deze werkzaamheden deed ik iedere middag, maar ik werk liever de ochtenden of hele dagen.


1 november 2004 tot 1 april 2005: Hecmar BV te Nieuwerbrug als Management Assistente/Projectsecretaresse voor 10 uur per week.

Deze (overigens leuke) functie heb ik aangenomen om aan het werk te blijven, maar met het beperkte aantal uren kon ik niet in mijn levensonderhoud voorzien.

Werkzaamheden: het verzorgen van de totale administratie op kantoor zoals prijslijsten maken, nieuwe producten zoeken en proberen te verkopen, offertes maken, op beurzen staan, uitgebreide telefoonbehandeling met klanten, transporteurs, leveranciers e.d., verzorgen van mailing, het zelfstandig behandelen van binnenkomende- en uitgaande post, mail en fax, zelfstandig brieven schrijven, controleren van allerlei financiële gegevens, het verzorgen van afspraken en het bijhouden van agenda’s, het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor verschillende vergaderingen, bijeenkomsten en beurzen, verschillende administratieve en organisatorische werkzaamheden, zoals voorraadbewaking, voorraadlijsten bijboeken, archivering, afhandeling bestellingen, bijhouden adressenbestand, het ontvangen van klanten.


25 augustus 1986 tot 1 november 2004: FNV Bouw te Woerden, op diverse afdelingen gewerkt, was ambulante secretaresse, (directie-) secretaresse Bondsbestuur en Managementteam, secretaresse Huur- en Consumentenzaken, secretaresse Financiële Administratie, secretaresse Sociaal Economisch Beleid, secretaresse Individuele Belangenbehartiging, secretaresse Ledenadministratie en secretariaatsmedewerkster.


Werkzaamheden omvatten het uittypen van brieven, notities, folders en brochures op een computer, uitgebreide telefoonbehandeling, het samenstellen van brieven, het bewaken van termijnen, het controleren van allerlei financiële gegevens, logistieke ondersteuning financiële controle landelijke afdelingen FNV Bouw en vakbondsconsulenten. Gegevensverwerking ten behoeve van managementinformatie (tijdregistratie etc.). Logistieke ondersteuning vbc-netwerk (bijvoorbeeld foldermateriaal vakantierechten; verhuizingen vbc-kantoren). Het zelfstandig behandelen van binnenkomende- en uitgaande post, het verzorgen van afspraken en het bijhouden van agenda’s. Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor vergaderingen, bijeenkomsten en stakingen en het notuleren van vergaderingen. Verschillende administratieve en organisatorische werkzaamheden, zoals voorraadbewaking, archivering, afhandeling bestellingen, bijhouden adressenbestand, het ontvangen van leden, het inwerken van diverse collega’s, computerwerkzaamheden.

In verband met bezuinigingen/reorganisatie is mijn functie opgeheven en ben ik ontslagen.

Opleidingen en cursussen: 1982-1986 ‘M.E.A.O.’ Keuzevakken: Nederlands, Engels, Frans,
secretariële opleiding machineschrijven, privaatrecht en stenografie in
de talen Nederlands, Engels en Frans.
Diploma behaald in 1986.

1978-1982 ‘R.K. M.A.V.O.’ : Keuzevakken: Nederlands, Engels, Frans,
handelskennis, biologie en aardrijkskunde.
Diploma behaald in 1982.

Cursussen 1985 tot 2014
Cursus onderhoud website (CMS), notuleren van vergaderingen, timemanagement, correspondentie Nederlands, ‘De secretaresse en P&O’, EHBO-diploma en bediener AED (geldig t/m 1 oktober 2017), diploma bedrijfshulpverlener (geldig tot 2011), bezig met een cursus Zakelijk Engels.


Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Persoonlijke kwaliteiten:
- Betrouwbaar - Gevoel voor verantwoordelijkheid
- Loyaal - Zet mij voor de volle 100% in
- Flexibel - Gevoel voor prioriteitstelling
- Afspraak is afspraak - Accuraat

Hobby's en interesses: Fietsen, zwemmen, wandelen, verre reizen maken

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's